Akvarellcoach

Personlig vägledning i akvarell

Här har du möjlighet att få personliga råd på tu man hand, i lugn och ro. Vi tittar på några av dina akvareller, samtalar kring ditt bildskapande och tänkbara vägar att gå vidare. Om du vill, finns möjlighet att få övningar att arbeta med hemma, samt uppföljning med bildkritik.

(Minimum 2 ggr.)

Pris: 600 kr/gång (60 min)
Plats: Jönköping

… så här skriver Ulrika som besökt mig för coachning vid några tillfällen:

“För mig passar det perfekt att måla hemma, få enskild handledning och coachning, hjälp att värdera mina bilder, stöd, uppgifter och undervisning hur jag kan arbeta vidare utifrån där jag är. Jag har blivit inspirerad och genom akvarellcoachtillfällena kommit ytterligare en bit framåt och vill arbeta vidare på detta sätt.

Tack Monica!
/Ulrika Matteusson Lundsbrunn”

Akvarellcoachning på distans

Kontakt via Zoom fungerar utmärkt för den som så önskar.
Skype går bra.
Mejl och telefon är en möjlighet.

Akvarellcoachning på distans så fungerar på ungefär samma sätt som “personlig vägledning”, som jag beskriver ovan. Du har här en möjlighet att bolla idéer, få tips och råd, bildkritik och övningar som passar just dig.

Du fotograferar dina akvareller och mejlar bilderna till mig. Sedan hörs/ses vi via dator eller telefon.

Hör gärna av dig om du är intresserad eller har frågor.

Priset baseras på 600 kr/60 minuter. Ofta blir det lite kortare stunder som vi har kontakt, eller som jag har förberedelsetid. Jag räknar ihop min nerlagda tid och skickar faktura när vi är uppe i 1200 kr.

Senast ändrad 2021-10-18