Akvarellcoach

Personlig vägledning i akvarell

Här har du möjlighet att få personliga råd på tu man hand, i lugn och ro. Vi tittar på några av dina akvareller, samtalar kring ditt bildskapande och tänkbara vägar att gå vidare. Om du vill, finns möjlighet att få övningar att arbeta med hemma, samt uppföljning med bildkritik.

Du är även välkommen som nybörjare. Vi startar då med några grundläggande övningar så att du blir bekant med akvarellmaterialet. (Minimum 2 ggr.)

Pris: 500 kr/gång (60 min.)
Plats: Jönköping

… så här skriver Ulrika som besökt mig för coachning vid några tillfällen:

“För mig passar det perfekt att måla hemma, få enskild handledning och coachning, hjälp att värdera mina bilder, stöd, uppgifter och undervisning hur jag kan arbeta vidare utifrån där jag är. Jag har blivit inspirerad och genom akvarellcoachtillfällena kommit ytterligare en bit framåt och vill arbeta vidare på detta sätt.

Tack Monica!
/Ulrika Matteusson Lundsbrunn”

Aktuellt!
Akvarellcoachning på distans

Vi har kontakt via Zoom, Skype eller mejl och telefon.

Flera bra sätt när det inte passar att träffas på plats.
Du får tips, råd, bildkritik och övningar.

Du fotograferar dina akvareller och mejlar bilderna till mig. (Eller visar dem direkt när vi har digital kontakt.) Sedan hörs/ses vi via dator eller telefon.

Hör gärna av dig om du är intresserad eller har frågor om detta.
Priset baseras på 500 kr/60 minuter. Ofta blir det lite kortare stunder som vi har kontakt, eller som jag har förberedelsetid. Jag tar betalt för min arbetstid.

Coachning för grupper

Är ni några som brukar träffas och måla tillsammans? Boka in mig ett par timmar, en dag eller kanske två för ny påfyllning och inspiration.

Senast ändrad 2020-09-14