Akvarellcoach

Personlig vägledning i akvarell

Här har du möjlighet att få personliga råd på tu man hand, i lugn och ro. Vi tittar på några av dina akvareller, samtalar kring ditt bildskapande och tänkbara vägar att gå vidare. Om du vill, finns möjlighet att få övningar att arbeta med hemma, samt uppföljning med bildkritik.

Du är även välkommen som nybörjare. Vi startar då med några grundläggande övningar så att du blir bekant med akvarellmaterialet. (Minimum 2 ggr.)

Pris: 500 kr/gång (60 min.)
Plats: Hindås

Akvarellcoachning via Internet och telefon

Efter att ha testat detta i liten skala med gott resultat vill jag nu erbjuda denna möjlighet till fler.
Du fotograferar dina akvareller och mejlar bilderna till mig. Vi kan sedan resonera via telefon. Skype är även tänkbart. Hör gärna av dig om du är intresserad eller har frågor.


Personlig vägledning kan vara ett komplement till akvarellkurser. Det kan också vara något för dig som av olika anledningar inte kan eller vill delta i en kurs.

Coachning för grupper

Är ni några som brukar träffas och måla tillsammans? Boka in mig ett par timmar, en dag eller kanske två för ny påfyllning och inspiration.

… så här skriver Ulrika som besökt mig för coachning vid några tillfällen:

”För mig passar det perfekt att måla hemma, få enskild handledning och coachning, hjälp att värdera mina bilder, stöd, uppgifter och undervisning hur jag kan arbeta vidare utifrån där jag är. Jag har blivit inspirerad och genom akvarellcoachtillfällena kommit ytterligare en bit framåt och vill arbeta vidare på detta sätt.
Tack Monica!

Ulrika Matteusson Lundsbrunn”

 

Senast ändrad 2019-11-06