Akvarellcoach

Personlig vägledning i akvarell

Välkommen till akvarellcoachning på distans (se längre ner på sidan). För tillfället tar jag inte emot besök.

Här har du möjlighet att få personliga råd på tu man hand, i lugn och ro. Vi tittar på några av dina akvareller, samtalar kring ditt bildskapande och tänkbara vägar att gå vidare. Om du vill, finns möjlighet att få övningar att arbeta med hemma, samt uppföljning med bildkritik.

Du är även välkommen som nybörjare. Vi startar då med några grundläggande övningar så att du blir bekant med akvarellmaterialet. (Minimum 2 ggr.)

Pris: 500 kr/gång (60 min)
Plats: Jönköping

… så här skriver Ulrika som besökt mig för coachning vid några tillfällen:

“För mig passar det perfekt att måla hemma, få enskild handledning och coachning, hjälp att värdera mina bilder, stöd, uppgifter och undervisning hur jag kan arbeta vidare utifrån där jag är. Jag har blivit inspirerad och genom akvarellcoachtillfällena kommit ytterligare en bit framåt och vill arbeta vidare på detta sätt.

Tack Monica!
/Ulrika Matteusson Lundsbrunn”

Aktuellt!
Akvarellcoachning på distans

Vi har kontakt via mejl och telefon. Zoom eller Skype är andra alternativ.

Akvarellcoachning på distans så fungerar på ungefär samma sätt som “personlig vägledning”, som jag beskriver här ovan. Du har här en möjlighet att bolla idéer, få tips och råd, bildkritik och övningar som passar just dig.

Du fotograferar dina akvareller och mejlar bilderna till mig. Sedan hörs/ses vi via dator eller telefon.

Hör gärna av dig om du är intresserad eller har frågor.

Priset baseras på 500 kr/60 minuter. Ofta blir det lite kortare stunder som vi har kontakt, eller som jag har förberedelsetid. Jag räknar ihop min nerlagda tid och skickar faktura när vi är uppe i 1000 kr.

Coachning för grupper

Är ni några som brukar träffas och måla tillsammans? Boka in mig för ny påfyllning och inspiration.

Senast ändrad 2020-11-30