Akvarellcoach

Personlig vägledning i akvarell

Här har du möjlighet att få personliga råd på tu man hand, i lugn och ro. Vi tittar på några av dina akvareller, samtalar kring ditt bildskapande och tänkbara vägar att gå vidare. Om du vill, finns möjlighet att få övningar att arbeta med hemma, samt uppföljning med bildkritik.

Välkommen till mig i Jönköping.

(Minimum 2 ggr.)

Pris: 600 kr/gång (60 min)
Plats: Jönköping

… så här skriver Ulrika som besökt mig för coachning vid några tillfällen:

“För mig passar det perfekt att måla hemma, få enskild handledning och coachning, hjälp att värdera mina bilder, stöd, uppgifter och undervisning hur jag kan arbeta vidare utifrån där jag är. Jag har blivit inspirerad och genom akvarellcoachtillfällena kommit ytterligare en bit framåt och vill arbeta vidare på detta sätt.

Tack Monica!”
/Ulrika Matteusson Lundsbrunn

Akvarellcoachning på distans

Kontakt via mejl och telefon. 
(Zoom eller Skype kan eventuellt vara en möjlighet.)

Akvarellcoachning på distans så fungerar på ungefär samma sätt som “personlig vägledning”, som jag beskriver ovan. Du har här en möjlighet att bolla idéer, få tips och råd, bildkritik och övningar som passar just dig.

Du fotograferar dina akvareller och mejlar bilderna till mig. Sedan hörs/ses vi via dator eller telefon.

Hör gärna av dig om du är intresserad eller har frågor.

Priset baseras på 600 kr/60 minuter. Ofta blir det lite kortare stunder som vi har kontakt, eller som jag har förberedelsetid. Jag räknar ihop min nerlagda tid och skickar faktura när vi är uppe i 1200 kr.

Ann och jag bor långt från varandra. Jag har coachat henne via mejl och telefon under några månader. Ibland har vi tät kontakt, ibland går det några veckor. Så här skriver hon i ett mejl till mig:

“Jag är mycket glad att jag hittade dig och att jag nu får prata vidare om allt det här tillsammans!”
/Ann Bergström, Norra Norrfjärden

Senast ändrad 2023-10-02