Integritetspolicy

Vilka vi är

Vår webbplatsadress är: https://www.monicam.se.

Monica Månsson är akvarellkonstnär och kursledare.
Monsoft AB har det ekonomiska ansvaret för kurser och arrangemang. Försäljning av tavlor sköts helt av Monica.

Vilka personuppgifter vi samlar in och varför vi samlar in dem

Kontaktformulär

Formulären skickar ett mail med de inskrivna uppgifterna. Vi sparar inte dessa på annat sätt.

Kursanmälan

Formulären skickar ett mail med de inskrivna uppgifterna. Uppgifterna sparas i en databas separat från WordPress. Se: Kursdata nedan.

Nyhetsbrev

Om du prenumererar på vårt nyhetsbrev så sparas din e-postadress till dess att du väljer att avsluta din prenumeration. Det kan du göra via en länk i det senaste nyhetsbrevet.

Kursdata

Om du har gått kurs, som vi arrangerar själva (Monica Månsson Akvarell och Monsoft AB) sparar vi namn, adress, telefonnummer och uppgift om vilka kurser du har gått. Vidare sparas uppgifter som behövs för faktureringen. Du kan alltid begära att få veta vad som sparas om dig.

Du kan alltid begära att dessa raderas när kursen är avslutad.

Cookie-filer

Endast sådana som behövs för att WordPress skall fungera.

Inbäddad innehåll från andra webbplatser

Artiklar på denna webbplats kan innehålla inbäddat innehåll (exempelvis videoklipp, bilder, artiklar o.s.v.). Inbäddat innehåll från andra webbplatser beter sig precis på samma sätt som om besökaren har besökt den andra webbplatsen.

Dessa webbplatser kan samla in uppgifter om dig, använda cookie-filer, bädda in ytterligare spårning från tredje part och övervaka din interaktion med sagda inbäddade innehåll, inklusive spårning av din interaktion med detta inbäddade innehåll om du har ett konto och är inloggad på webbplatsen i fråga.

Vilka vi delar dina data med

Vi delar aldrig dessa uppgifter med någon utomstående.

Vilka rättigheter du har över dina data

Du kan alltid begära att få veta vad som sparas om dig. Du kan också begära att vi tar bort alla personuppgifter vi har om dig. Detta omfattar inte eventuella uppgifter som vi är tvungna att spara av administrativa, legala eller säkerhetsändamål.

Vart vi skickar dina upgifter

Kommentarer från besökare kanske kontrolleras via en automatiserad tjänst för detektering av skräppost.