Jönköping 2024


Akvarellkurs 12 oktober 2024
(lördag)

Tema: Detaljer och förenkling

Detta är en kurs för såväl erfarna som nybörjare.

Vi övar på att måla akvareller med friskhet och flödighet. Vi tar även fasta på några detaljer i motivet och skildrar dem utan att det ser petigt ut. Jag kommer att visa på olika sätt att använda färg och pensel… och kanhända ger jag några fler tips!

Höstmotiv har vi som utgångspunkt. Någonting från trädgården eller naturen, som du tar med dig. Om du är nybörjare blir ditt motiv löv i höstens färger.

I förväg får du förslag på akvarellmaterial. Men du kan naturligtvis ta med det som du trivs med. Den som vill har möjlighet att låna för en dag, till en kostnad av 300 kr. (Ange det när du anmäler dig till kursen.)

Ett inslag i kursen blir att besöka utställningen på Svavel, strax intill. Där ställer jag ut mina akvareller tillsammans med Mia Branzells vackra verk i glas. (Utställningen pågår 5-20 oktober.)

Kursen ges i Kulturhuset i mysiga Tändsticks-området, centralt i Jönköping.

Kursen startar kl 9.30 och slutar kl 15.30.

Jönköping

Jönköping, staden vid Vätterns strand. Detta är min fina hemstad sedan lite mer än fyra år. Här finns allt i centrum inom bekvämt avstånd, men man har ändå känslan av en liten storstad.
Flanera utmed Vätterstranden eller vid Munksjön, mitt i stan. Stadsparken är väl värd ett besök, inte minst på hösten.

Lördag 12 oktober

Kurs 1 120 kr

(Mat och fika ingår ej)
Lokalen är handikappanpassad
Nära till järnvägsstation och resecentrum

Länkar
Kulturhuset

Välkommen med din anmälan!  
  • Gör en webbanmälan (eller ring Monica 0702 24 25 22) 
  • Du får en bekräftelse på din anmälan via e-post
  • En faktura skickas med e-post till dig i god tid före kursstart
  •  

Hör gärna av dig om det är något du undrar över. Dröjer svaret? Mitt mejl kan ha hamnat i din Skräppost. Om du hittar det där: Markera som ”ej skräppost” så ska det förhoppningsvis fungera i fortsättningen. (Berätta gärna för mig.)

Finstilt
Vid eventuell avbokning kontaktar du Monica snarast. Vid sjukdom återbetalas inbetald kursavgift, förutom 250 kr, mot uppvisande av läkarintyg.

Senast ändrad 2024-06-03