Jönköping 2022


Akvarellkurs 13-14 oktober 2022

Två heldagar i fina Jönköping. Vi kommer att vara i konferensdelen i den vackert belägna Södra Vätterbygdens folkhögskola. 

Kursen

Tema: Höstens färger i flödig akvarellteknik 

Fröställningar, höstlöv och vissnande växter blir våra motiv dessa höstdagar. Vi ser det vackra i det förgängliga.
En bra möjlighet att mer lära känna de fina jordfärgerna och de olika svarta färgernas rikedom. Du får tillfälle att testa olika akvarelltekniker: Traditionellt – experimentellt – lekfullt.

Vi övar på att använda mycket vatten för att frigöra färgen och göra akvarellen levande och transparent. Jag visar olika sätt att gå tillväga med färg, pensel och vatten och vi inspireras även av varandra.
Ta gärna med egna motiv. Du som inte har med något hämtar dina höstmotiv utanför kurslokalen.

Kursens upplägg är tänkt att passa såväl nybörjare som erfarna akvarellmålare.
Enskild handledning och bildgenomgångar ingår.

Kursen startar torsdag kl.9.30 och avslutas fredag kl.16.00. 
(Vår kurslokal är tillgänglig även torsdag kväll.)

Länkar
Södra Vätterbygdens folkhögskola

Mat och logi

I kursen ingår lunch, för- och eftermiddagskaffe samt frukt och godis.

Den som önskar övernatta kan boka logi i hotelldelen, som finns i direkt anslutning. Kontakta konferens@svfkonferens.se (036-30 69 08)

Kommer du med bil är det inte nödvändigt att köra in i centrala Jönköping. Fri parkering. Buss går från Resecentrum och tar cirka 5 minuter. Jo, det går att promenera, men det är backigt!

torsdag 13 – fredag 14 oktober 2022

Kurs: 2 950 kr
(Inkl. lunch, för- och eftermiddagskaffe, frukt och godis, samt lokaler)

torsdag 09.30 – 16.30
fredag 09.30 – 16.00

Tillgänglighet: Trösklar och trappor förekommer. Kontakta Monica för mer information.

Om kursen skulle behöva ställas in på grund av Covid 19 återbetalas hela kursavgiften.

Välkommen med din anmälan!  
  • Gör en webbanmälan (eller ringhttp://monicam.se/anmalan?kurs=Jönköping&kid=292&platser=16 Monica 0702 24 25 22) och boka kurs.
  • När du har anmält dig till kursen får du en faktura på anmälningsavgiften, 500 kr. Denna dras av vid slutbetalningen och måste vara betald för att din anmälan skall vara giltig. Fakturan kommer via e-post från Monsoft AB (kursarrangör). Några veckor före kursstart får du mer information med materialförslag och faktura på återstående kursavgift.
  •  

Hör gärna av dig om det är något du undrar över. Dröjer svaret? Mitt mejl kan ha hamnat i din Skräppost. Om du hittar det där: Markera som ”ej skräppost” så ska det förhoppningsvis fungera i fortsättningen. (Berätta gärna för mig.)

Finstilt
Vid eventuell avbokning kontaktar du Monica angående kurs. Vid sjukdom återbetalas inbetald kursavgift, förutom anmälningsavgift, mot uppvisande av läkarintyg.

Senast ändrad 2022-08-08